Редактор: e-mail: Кадър: БТВДържавният глава на България от 2012 до 2017 г.

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВДържавният глава на България от 2012 до 2017 г.
Коментари Харесай

Плевнелиев: Тръмп и Радев са президенти популисти, които избират удобен враг и стрелят срещу него

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Държавният глава на България от 2012 до 2017 година Росен Плевнелиев атакува наследника си на поста Румен Радев по време на онлайн включване в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Ще се веселя България колкото се може по-скоро да оздравее от този див популизъм. Ние всички се тормозим от това, което се случва в страната - избори до дупка, висока степен на неустойчивост, никакви решения, никаква отговорност. Тук би трябвало да погледнем към президента Радев, който заложи на деструктивното, на раздялата. Да го кажем в прав текст като съвет към него - неговата мощ идваше от опълчването на Борисов. Той завоюва от това, че стана огромния съперник на Борисов. Но силата на един президент не е в това, а в надграждането, което той реализира - в надграждането, в модернизацията, в напредъка в обществото. Тук Румен Радев се проваля. Уважаеми господин военачалник, разберете най-сетне - по този начин както на мен доста мъдри генерали ми разказваха, това се отнася ненапълно и за Христо Иванов, моите почетения: " Много е елементарно да стреляш, мъчно е да градиш ". Лесно е да разграждаш, да разделяш, мъчно е по-късно да създаваш от нищото. Това се отнася за Афганистан, Ирак, Сирия, където стреляхме, само че не успяхме да победим. Това се отнася и за Тръмп, и за Радев - президенти популисти, които избират комфортен зложелател и стрелят против него. Дойде времето за градивната част в българската политика. И Радев ще сбърка доста в случай че продължава със своето деструктивно отношение. А и виждате, че народът му сподели ясно, базирайки на това изследване - ГЕРБ не може да бъде изчегъртан, а и не трябва. Това са 1 милион българи. Време е за носене на политическата отговорност. Ако продължат с разрухата ще има и още такива резултати ", разяснява Плевнелиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР